Nyheder, Uncategorized

En corona opdatering

Vi sender nyhedsmail ud til medlemmerne, så de kan følge med i hvilke aktiviteter vi har gang i.

Under nedlukningen er mange af vores arrangementer og workshops blevet aflyst, men vi har haft to gode og velbesøgte arrangmenter. Et hvor vi ryddede op i naturen i Brejning og et kombineret Åben Havelåg og Naturens Dag arrangement på Fælleden.

Vi håber på at Coronaen snart holder sig i ro.

Vi har planlagt en Krible Krable dag sammen med naturvejleder Finn Lillethorup ved Haraldskær d. 2. maj – men smitten stiger i Kolding, så vi holder vejret og krydser fingre for at der kommer styr på den inden. Ligesom vi har været nød til at flytte et foredrag med Morten D.D. til d. 15. juni i stedet for d. 9. marts. Vi håber det kan lade sig gøre.

Bh. Susie
Formand i sommerfuglebevægelsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.