Uncategorized

2021 i Sommerfuglebevægelsen

2021 er gået hurtigt og på trods af Corona restriktioner og begrænse arengement muligheder har sommerfuglebevægelsen haft mange gode dage med fokus på biodiversitet og læring.

Krible Krable dag ved Haraldskær med naturvejleder Finn Lillethorup var en rigtig hyggelig og lærerig dag! Se bare hvad vi fandt.

Planteevent på Østre Kirkegård. Vi fik plantet et sommerfuglebed og udnævnt vores føreste æresmedlem, fordi hun har meldt næsten 20 medlemmer ind på et år og gjort Sommerfuglebevægelsen international, med medlemmer i Sverige, Estland og USA. 

Biodiversitet med Bo Levesen på Østre og Den Gamle Kirkegård. Vi er heldige at have så mange kloge hoveder til at lære fra sig om biodiversitet, planter og insekter.

Lones Landhave på Hærvejen og Annes Østbjerglund. To medlemmer inviterede på havebesøg og fortalte om deres haveerfaringer med både kultiveret have og vild natur.

Sidst men ikke mindst har vi været til fagmøde i sundhedskoven hvor Marianna Møller Sønderskov fra CSV fortalte om sit arbejde med stressramte og vi har haft et rigtigt godt foredrag med Morten DD i Foreningernes Hus.

Tak til alle som har været med til at gøre alle disse arrangementer muligt. Vi glæder os til mange flere hyggelige lærerige events med jer. Er du ikke medlem i sommerfuglebevægelsen og kunne du tænke dig at være det, så læs mere om hvordan du bliver medlem her. Når du er medlem modtager du en nyhedsmail hvor du har mulighed for at deltage i alle vores arrangementer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.