Uncategorized

Kommende aktiviteter

I den kommende måned har vi lidt forskellige ting på programmet. Her får i et lille overblik:

Danmarks Naturfredningsforening holder et Hop i havet event for alle ved Tirsbæk søndag d. 22. august kl. 10 – 12 Det har måske ikke så meget med sommerfugle at gøre, men det er for at sætte spot på, at havet også trænger til at vi passer bedre på det. 

Naturens dag søndag d. 12. september kl. 10 – 13 på Østre Kirkegård. Vi har været så heldige at Birgit og Lis fra Vejle Bibliotek vil komme med Bogbussen fuld af bøger om sommerfugle, insekter, planter og eventyr. Temaet i år er Den eventyrlige natur. Birgit og Olivia vil stå for kreative indslag for børn og barnlige sjæle.

Årsmøde i Sommerfuglebevægelsen mandag d. 20. september kl. 18  i Foreningernes Hus. 

Frivillig fredag er d. 24. september kl. 15 – 19 i Bygningen.

Har i spørgsmål til arrangementer eller til hvordan du/i kan være med, kan du altid kontakte os via linket her. Du kan også blive medlem i vores Facebook gruppe som løbende også promovere fremadrettede arrangementer og aktiviteter.

Billeder taget af Jørgen Pagh 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.